موقع حكومي رسمي تابع لحكومة المملكة العربية السعودية
كيف تتحقق
روابط المواقع الالكترونية الرسمية السعودية تنتهي بـ edu.sa

جميع روابط المواقع الرسمية التعليمية في المملكة العربية السعودية تنتهي بـ sch.sa أو edu.sa

المواقع الالكترونية الحكومية تستخدم بروتوكول HTTPS للتشفير و الأمان.

المواقع الالكترونية الآمنة في المملكة العربية السعودية تستخدم بروتوكول HTTPS للتشفير.

This course is mainly dealing with important microbes in food and their characteristics, sources of food contamination, different methods of food preservation from microbes, different food spoilage, spoilage of canned food, food poisoning in addition to important microbes in dairy products and changes that cause it. Also, this course provides experimental background about lactic fermentation, effect of the concentration of food extracted samples on numbers of microbes, methods of food preservation by canning, pickling and drying as well as production of vinegar & alcohol. effect of natural preservatives found in plants on the growth of microbes.

تاريخ النشر
05 جمادى الأول 1447
تاريخ أخر تعديل
05 جمادى الأول 1447
التقييم